Pompa Piston Axial

  • Axial PistonPump MYCY Series

    MYCY Hydraulic Axial Piston Pump

    Item #: 2262
    Product: MYCY Axial piston pump, Series of 10MYCY 14-1B, 25MYCY 14-1B, 32MYCY 14-1B, 40MYCY 14-1B, 63MYCY 14-1B pump
    Description: Pumps kompensasi tekanan bahan
    Pamindahan: 10, 25 (40), 63 (80), 160, 250 (400) (ml / r)
    Tingkat tekanan: 315bar
    Ganti putaran: 1500r / min kanggo 1.25ml / r kanggo 60 (80), 1000 kanggo 160ml / r kanggo 400
    Bahan utama: Casting wesi, tembaga, baja dll
    Ujian kualitas: 100% sadurunge kintunan
    fitur:
    - Efisiensi volumetrik dhuwur kanthi performa apik nalika operasi
    - Tekanan operasi dhuwur nganti 31.5Mpa
    - 10MYCY 14-1B, 25MYCY 14-1B, 32MYCY 14-1B, 40MYCY 14-1B, 63MYCY 14-1B
    Related Parts / Replacement:

  • Variabel pamindahan Axial Piston Pump YCYVariabel pamindahan Axial Piston Pump YCY

    YCY Hydraulic Axial Piston Pump

    Item #: 2572
    Product: Pompa Pompa Kapal Axial - YCY Series of 10YCY 14-1B, 25YCY 14-1B, 32YCY 14-1B, 40YCY 14-1B, 63YCY 14-1B Pump
    Description: Pompa pamindahan variabel karo kompensasi tekanan
    Pamindahan: 10, 25 (40), 63 (80), 160, 250 (400) (ml / r)
    Tingkat tekanan: 315bar
    Rotasi cepet: 1500r / min kanggo 1.25ml / r kanggo 60 (80), 1000 kanggo 160ml / r kanggo 400
    Bahan utama: Casting wesi, tembaga, baja dll
    Ujian kualitas: 100% sadurunge kintunan
    warna: Opsional, biru biasane
    Kustomisasi: Kasedhiya, saben gambar utawa conto
    OEM / ODM: ditrima
    fitur:
    1. Pompa piston aksial perpindahan variabel karo kompensasi tekanan
    2. Kanggo operasi tekanan dhuwur nganti 315bar
    3.Series of 10YCY 14-1B, 25YCY 14-1B, 32YCY 14-1B, 40YCY 14-1B, 63YCY 14-1B pump
    Related Parts / Replacement:

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!