Hydraulic Valves

  • Solenoid-Operated-Directional-Valve, -WE10, -Cetop5Solenoid-Operated-Directional-Valve, -WE10, -Cetop5

    WE10, Cetop5 Solenoid Directional Valve

    Item #: 2919
    Ukuran tutup: 10mm
    Katup Tipe: Dobel solenoid sing dioperasikake, katup kontrol arah
    Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
    Posisi Spol: 2 Way
    Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
    Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
    fitur:
    1. 4 / 2 - Sepi solenoid sing dioperasikake, tutup katrol hidrolik
    2. Tugas berat, wit-pin solenoid dilengkapi, dipercaya digunakake ing posisi sing kaku
    3. Wesi kelas pertama minangka omah tutup, tegese ukuran sing cocog katun kanggo 0.008mm
    Related Parts / Replacement:

  • Solenoid-Operated-Directional-Control-Valve-WE10-NG10Solenoid-Operated-Directional-Control-Valve-WE10-NG10

    WE10, NG10 Solenoid Directional Valve

    Item #: 2897
    Ukuran tutup: 10mm
    Katup Tipe: Dobel solenoid sing dioperasikake, katup kontrol arah
    Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
    Posisi Spol: 3 Way
    Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
    Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
    fitur:
    1. Solenoid ganda kanthi 4 / 3 - papat cara & posisi spool 3
    2. Kinerja tinggi DC utawa AC kasedhiya, koil bisa dilebur lan rotasi derajat 360
    3. Pola mounting valve standar, konektor soket listrik individu dengan lampu LED
    Related Parts / Replacement:

  • Hydraulic-Solenoid-Directional-Valve, -WE6, -NG6Hydraulic-Solenoid-Directional-Valve, -WE6, -NG6

    WE6, NG6 Solenoid Directional Valve

    Item #: 2912
    Ukuran tutup: 6mm
    Katup Tipe: Single solenoid dioperasikan, katup kontrol arah
    Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
    Posisi Spol: 2 Way
    Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
    Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
    fitur:
    1. Single solenoid dioperasikan, katup pitunjuk, WE6, NG6 Series
    2. DC utawa AC solenoid pilihan sing kasedhiya, panggantos gampang nalika ing posisi tutup
    3. Ukuran pola katup standar kanggo manifold utawa subplate katup, ora ana kebocoran sealing
    Garansi Produsen: Warranty diwatesi taun 1
    Related Parts / Replacement:

  • Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, -Cetop-3Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, -Cetop-3

    WE6, Cetop 3 Solenoid Valve Directional

    Item #: 2841
    Ukuran tutup: 6mm
    Katup Tipe: Dobel solenoid sing dioperasikake, katup kontrol arah
    Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
    Posisi Spol: 3 Way
    Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
    Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
    fitur:
    1. Dobel solenoids sing dilampirake, wet-pin kinerja dhuwur
    2. Fungsi spool lan papat voltase opsional
    3. Pola standar sing standar kanggo ISO4410, DIN24340 saka A & Cetop-RP 121h
    Related Parts / Replacement:

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!