Hydraulics

  • Axial PistonPump MYCY Series

    MYCY Hydraulic Axial Piston Pump

    Item #: 2262
    Product: MYCY Axial piston pump, Series of 10MYCY 14-1B, 25MYCY 14-1B, 32MYCY 14-1B, 40MYCY 14-1B, 63MYCY 14-1B pump
    Description: Pumps kompensasi tekanan bahan
    Pamindahan: 10, 25 (40), 63 (80), 160, 250 (400) (ml / r)
    Tingkat tekanan: 315bar
    Ganti putaran: 1500r / min kanggo 1.25ml / r kanggo 60 (80), 1000 kanggo 160ml / r kanggo 400
    Bahan utama: Casting wesi, tembaga, baja dll
    Ujian kualitas: 100% sadurunge kintunan
    fitur:
    - Efisiensi volumetrik dhuwur kanthi performa apik nalika operasi
    - Tekanan operasi dhuwur nganti 31.5Mpa
    - 10MYCY 14-1B, 25MYCY 14-1B, 32MYCY 14-1B, 40MYCY 14-1B, 63MYCY 14-1B
    Related Parts / Replacement:

  • Solenoid-Operated-Directional-Valve, -WE10, -Cetop5Solenoid-Operated-Directional-Valve, -WE10, -Cetop5

    WE10, Cetop5 Solenoid Directional Valve

    Item #: 2919
    Ukuran tutup: 10mm
    Katup Tipe: Dobel solenoid sing dioperasikake, katup kontrol arah
    Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
    Posisi Spol: 2 Way
    Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
    Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
    fitur:
    1. 4 / 2 - Sepi solenoid sing dioperasikake, tutup katrol hidrolik
    2. Tugas berat, wit-pin solenoid dilengkapi, dipercaya digunakake ing posisi sing kaku
    3. Wesi kelas pertama minangka omah tutup, tegese ukuran sing cocog katun kanggo 0.008mm
    Related Parts / Replacement:

  • Solenoid-Operated-Directional-Control-Valve-WE10-NG10Solenoid-Operated-Directional-Control-Valve-WE10-NG10

    WE10, NG10 Solenoid Directional Valve

    Item #: 2897
    Ukuran tutup: 10mm
    Katup Tipe: Dobel solenoid sing dioperasikake, katup kontrol arah
    Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
    Posisi Spol: 3 Way
    Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
    Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
    fitur:
    1. Solenoid ganda kanthi 4 / 3 - papat cara & posisi spool 3
    2. Kinerja tinggi DC utawa AC kasedhiya, koil bisa dilebur lan rotasi derajat 360
    3. Pola mounting valve standar, konektor soket listrik individu dengan lampu LED
    Related Parts / Replacement:

  • Hydraulic-Solenoid-Directional-Valve, -WE6, -NG6Hydraulic-Solenoid-Directional-Valve, -WE6, -NG6

    WE6, NG6 Solenoid Directional Valve

    Item #: 2912
    Ukuran tutup: 6mm
    Katup Tipe: Single solenoid dioperasikan, katup kontrol arah
    Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
    Posisi Spol: 2 Way
    Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
    Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
    fitur:
    1. Single solenoid dioperasikan, katup pitunjuk, WE6, NG6 Series
    2. DC utawa AC solenoid pilihan sing kasedhiya, panggantos gampang nalika ing posisi tutup
    3. Ukuran pola katup standar kanggo manifold utawa subplate katup, ora ana kebocoran sealing
    Garansi Produsen: Warranty diwatesi taun 1
    Related Parts / Replacement:

  • Variabel pamindahan Axial Piston Pump YCYVariabel pamindahan Axial Piston Pump YCY

    YCY Hydraulic Axial Piston Pump

    Item #: 2572
    Product: Pompa Pompa Kapal Axial - YCY Series of 10YCY 14-1B, 25YCY 14-1B, 32YCY 14-1B, 40YCY 14-1B, 63YCY 14-1B Pump
    Description: Pompa pamindahan variabel karo kompensasi tekanan
    Pamindahan: 10, 25 (40), 63 (80), 160, 250 (400) (ml / r)
    Tingkat tekanan: 315bar
    Rotasi cepet: 1500r / min kanggo 1.25ml / r kanggo 60 (80), 1000 kanggo 160ml / r kanggo 400
    Bahan utama: Casting wesi, tembaga, baja dll
    Ujian kualitas: 100% sadurunge kintunan
    warna: Opsional, biru biasane
    Kustomisasi: Kasedhiya, saben gambar utawa conto
    OEM / ODM: ditrima
    fitur:
    1. Pompa piston aksial perpindahan variabel karo kompensasi tekanan
    2. Kanggo operasi tekanan dhuwur nganti 315bar
    3.Series of 10YCY 14-1B, 25YCY 14-1B, 32YCY 14-1B, 40YCY 14-1B, 63YCY 14-1B pump
    Related Parts / Replacement:

  • Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, -Cetop-3Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, -Cetop-3

    WE6, Cetop 3 Solenoid Valve Directional

    Item #: 2841
    Ukuran tutup: 6mm
    Katup Tipe: Dobel solenoid sing dioperasikake, katup kontrol arah
    Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
    Posisi Spol: 3 Way
    Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
    Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
    fitur:
    1. Dobel solenoids sing dilampirake, wet-pin kinerja dhuwur
    2. Fungsi spool lan papat voltase opsional
    3. Pola standar sing standar kanggo ISO4410, DIN24340 saka A & Cetop-RP 121h
    Related Parts / Replacement:

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!