Pajak Clearance & Impor Custom

Yen bahan-bahan saya dicekel dening adat-istiadat apa, apa aku kudu?
- Yen item sing ditahan dening Bea Cukai sawise kiriman wis ditinggalake negara kita, sing tanggung jawab kanggo barang-barang sing ditahan ditinggalake kanggo nyebut perusahaan, kita bakal mbantu ing sisih kita lan panuku kudu positif hubungi perusahaan ekspres utawa perusahaan sing ngirimake . Iku tanggung jawab panuku kanggo sembarang Fees kewajiban Customs sing bisa ditrapake marang layang. Carane tugas ngimpor bakal kebak gumantung marang saben kabijakan adat negara.
Yen barang sampeyan ora bisa diilangi ing Bea Cukai, sampeyan kudu menehi surat kanthi sah miturut adat istiadat sing nyatakake apa sebabe.

These refer to cases in which the packages are held in detention at your Customs. The dispatching party should be responsible for providing evidence to explain the detention.

Cilik 1: Yen item sing ditahan ing tahanan ing sertifikasi Bea lan pensiun dispatching ™ diwenehake ing wektu, HudsunIndustry.com kudu ngasilake maneh menyang panuku.

Kasus 2: Yen Pabean mbuktekake yen tahanan kasebut amarga barang dilarang, HudsunIndustry.com kudu ngasilake kebayar maneh menyang panuku.

Case 3: If no written certification is provided by Customs about the detention, the goods are deemed to be an route and HudsunIndustry.com should handle the case based under the context that the shipping information is incomplete.

Daftar invoice lan packing bakal ditanggepi kanthi otomatis sawise mundhut produk kita. Utawa sampeyan bisa hubungi kita kanggo invoice kertas sing diterbitake dening operator kita.

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!