Pengiriman & Pengiriman

Kepiye babagan biaya pengiriman?
- Produk nuduhake pratelan karo mbayar eks karya, biaya liyane lan nangani biaya sing dibayar & ditrapake kanggo customer. Pengiriman awis (COD) ora dileksanakake. Syarat lan ketentuan liyane bisa uga ditrapake kanggo pangiriman barang, pesanan ekspor, bahan-bahan berbahaya, penanganan khusus utawa pengiriman ing njaba Cina. Biaya tambahan sing ditampa kanggo layanan tambahan, kayata operator utawa penanganan khusus dening operator, kudu dibayar dening pelanggan. Judhul lan risiko mundhut nyawa marang customer nalika pengiriman barang menyang operator. Yen produk rusak ing transit, pelanggan kudu ngajukake pratelan karo operator kasebut.

Kepiye cara ngganti alamat pengiriman?
- Urutan kudu dikirim menyang saben alamat sing diisi dening pelanggan, sok dong mirsani alamat anyar sing anyar sadurunge ngirim pesanan.

Kepiye carane aku ngerti yen pesanan dikirim?
- Saben pangiriman bakal duwe nomer nelusuri (Kanthi Express) sawise pengiriman, kode tracking bakal ditinggal ing kaca pesenan sampeyan kanthi cepet sawise nampa saka Express. Mangga ketik akun sampeyan lan mriksa proses pangiriman.


Piye carane aku bakal nampa barang-barangku sawise dhawuhku diselehake?
- Urutan kudu diproses sawise nampa pesanan sampeyan, minangka bahan industri ora kaya komoditas saben dina.
Kabeh kualitas produk sing didol saka kita kudu dicek lan dikonfirmasi sadurunge pengiriman, perlu kanggo mesthekake yen sampeyan bakal nampa barang sing berkualitas. Pesenan umum perlu tembung-tembung Wektu 3-7 kanggo nyiyapake sawise nampa pembayaran, banjur bakal dikirim menyang agen forwarder, sing ngurusi transportasi.
Kanggo sawetara item sing bisa maneh minangka tes, hubungi kita yen duwe sangsi babagan pangiriman.

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!