Pesenan & Pembayaran

Ana telung metode pembayaran sing kasedhiya kanggo kita saiki:

– Bank Transfer
– Western Union
– Or Consult Us

Cathetan: Sampeyan akeh sing perlu Contact Us for information to Western Union. Ordering at HudsunIndustry.com is quick, easy and secure. Use these below steps to place your order.

  1. Kanggo nambah item menyang keranjang dolan, klik Tambah ing Wadhah ?? tombol ing sembarang kaca produk.
  2. Yen wis rampung blanja, klik Checkout ?? tombol ing kothak dhuwit.
  3. Mlebu ing akun online, nggawe akun online anyar, utawa terus metu tanpa nggawe akun online sing dilindhungi.
  4. Verifikasi alamat tagihan lan pengiriman sampeyan. Ngganti alamat kasebut nalika perlu, banjur dilanjutake karo checkout.
  5. Pilih pilihan pengiriman, banjur klik Belanja Lanjut ?? tombol.
  6. Ketik informasi pembayaran, banjur klik Kirim Pesenan ?? tombol.
  7. Tulis konfirmasi pesenan * kuitansi kanggo cathetan sampeyan.

* HudsunIndustry.com will send you order-confirmation and status updates via email if you included your email address with your billing address. In addition, customers with an online account will receive email notification when their in-stock orders have shipped. Prices listed are wholesale, do not include freight, handling fees, or taxes and/or duties, and are subject to correction or change without notice. Market Sensitive Commodity items will be priced according to current market conditions. The order should be processing after receiving your order, as the industrial materials not like daily commodities. All of the quality of products sold from us needed to be checked and reconfirmed before delivery, it needed to make sure that you will receive the qualified goods. Common orders needs 3-7 wording days to prepare after receiving your payment, then we will send to our forwarder agent, who deals with the transportation.
Kanggo sawetara item sing bisa maneh minangka tes, hubungi kita yen duwe sangsi babagan pangiriman.

* Sawise aku nduwe urutan, bisa ditahan supaya dikirim saiki?
- Ya, nanging sampeyan kudu menehi katrangan sadurunge pembayaran utawa tanggal pembayaran, yen, supaya, disetujoni dening departemen akun lan pangolahan dening prodhusen kita.

* Apa aku kudu dikenani biaya kaping pindho yen aku supaya luwih saka siji ing wektu sing beda?
Ya, saben barang dikenani biaya nalika godhong. Nanging, sampeyan ora dikenani biaya tambahan saka apa sing dikutip ing wektu urutan kasebut. Biaya pengiriman pro-rated.

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!