Syarat-syarat lan kahanan

ACCEPTANCE TERMS & KONDISI

Kanthi nggunakake Situs iki, sampeyan tegese sampeyan nrima kabijakan lan syarat layanan iki.
Yen sampeyan ora setuju karo kawicaksanan iki, aja nggunakake situs iki. Panggunaan terus Situs kasebut sawise posting owah-owahan ing kawicaksanan iki bakal dianggep minangka panriman saka owah-owahan kasebut.

SITUS LAMBANG WEBSITE FOR WWW.HUDSUNINDUSTRY.COM

Syarat panggunaan iki nggunakake situs kita. Syarat panggunaan situs web iki wis disedhiyakake lan, disetujoni dening para pengacara ing sumber legal dokumen. Mangga maca istilah kasebut kanthi lengkap sadurunge sampeyan nggunakake Situs iki. Yen sampeyan ora nampa syarat kasebut, aja nganggo situs iki. Panggunaan terus saka situs iki nyuwun pangertosan sampeyan syarat kasebut.

Situs web ACCESS

1.1 It is not necessary to register with us in order to use most parts of this Website. [However, particular areas of this Website will only be accessible only if you have registered.]

Panganggone situs web

1.2 This Website may be used for your own private purposes and in accordance with these terms of use.

1.3 You may print and download material from this Website provided that you do not modify or reproduce any content without our prior written consent.

SITE UPTIME

1.4 All reasonable measures are taken by us to ensure that this Website is operational all day, every day. However, occasionally technical issues may result in some downtime and accordingly we will not be liable if this website is unavailable at any time.

1.5 Where possible we always try to give advance warning of maintenance issues that may result in Website down time but we shall not be obliged to provide such notice.

VISITOR YANG DIBERIKAN MATERIAL

1.6 Any material that a visitor to this Website sends or posts to this Website shall be considered non-proprietary and non confidential. We shall be entitled to copy, disclose, distribute or use for such other purpose as we deem appropriate all material provided to us, with the exception of personal information, the use of which is covered under our Kebijakan Privasi.

1.7 When using this website you shall not post or send to or from this Website any material:
(a) For which you have not obtained all necessary consents;

(b) That is discriminatory, obscene, pornographic, defamatory, liable to incite racial hatred, in breach of confidentiality or privacy, which may cause annoyance or inconvenience to others, which encourages or constitutes conduct that would be deemed a criminal offence, give rise to a civil liability, or otherwise is contrary to the law in the China;

(c) Which is harmful in nature including, and without limitation, computer viruses, Trojan horses, corrupted data, or other potentially harmful software or data.

1.8 We will fully co-operate with any law enforcement authorities or court order requiring us to disclose the identity or other details of any person posting material to this website.

1.9 Throughout this Website you may find links to third party websites. The provision of a link to such a website does not mean that we endorse that website. If you visit any website via a link on this Website you do so at your own risk.

1.10 Any party wishing to link to this website is entitled to do so provided that the conditions below are observed:

(a) You do not seek to imply that we are endorsing the services or products of another party unless this has been agreed with us in writing;

(b) You do not misrepresent your relationship with this website; and

(c) The website from which you link to this Website does not contain offensive or otherwise controversial content or, content that infringes any intellectual property rights or other rights of a third party.

1.11 By linking to this Website in breach of the above you shall indemnify us for any loss or damage suffered to this Website as a result of such linking.

Azarya

1.12 Whilst we do take all reasonable steps to make sure that the information on this website is up to date and accurate at all times we do not guarantee that all material is accurate and ,or up to date.

1.13 All information contained within is as per the manufacturers. The suggestions on these pages do not constitute any form of component, for these have been prepared only as a guide.

PENGECUALIAN LIABILITAS

1.14 We do not accept liability for any loss or damage that you suffer as a result of using this Website.

1.15 Nothing in these Terms of Use shall exclude or limit liability for death or personal injury caused by negligence which cannot be excluded or under the law of the China.

LAW LAN JURISDICTION

Syarat-syarat kasebut diatur dening hukum Tionghoa. Sembarang sengketa sing ana hubungane karo syarat-syarat panggunaan iki bakal tundhuk marang yurisdiksi ekslusif saka Pengadilan Tionghoa.

ORDER

Ing Aman, kita nyoba supaya gampang supaya bisa nggawe pesanan.

ORDER ONLINE

Sampeyan bisa order online kanthi ngeklik tombol cart langsung

Urutan Miturut E-mail
Sampeyan bisa ngirim email kanthi: sales@hudsunindustry.com kanggo entuk informasi utawa nggawe pesenan sampeyan, tim bakal ngarahake sampeyan supaya entuk pesanan lan nampa pesanan.

Ordering Times
Kita ngerti kecepatan kerep penting banget. Yen kita nampa pesanan sampeyan, sampeyan bakal ngirim pesanan sampeyan kanthi cepet, supaya kita bisa janji.

ngasilake Privasi

Yen ana kesalahan karo pesenan sing disebabake dening kita utawa masalah kualitas prodhuk kasebut yen dioperasikake kanthi bener ing sisih sampeyan, sampeyan bisa bali menyang kita ing dina 15 saka tanggal panrimo lan nuduhake masalah kualitas produk ing rincian.
Item kudu bali undamaged lan ora mbukak. Disaranake sampeyan entuk bukti prangko kanggo bali amarga ora tanggung jawab kanggo bali ing transit. Wigati dicathet biaya barang sing kudu dibayar dening pihak sampeyan yen ora disebabake alasane.
* Biaya pangiriman asli mung bakal dibalekake yen sampeyan ngasilake order sing ditampa kanthi kesalahan. Item Exchange sing tundhuk biaya tambahan biaya lan prabédan ing biaya item panggantos (s) bakal dibalekake / dibebotake menyang kertu pembayaran asli. Kabeh biaya perbankan lan biaya nangani 20% ora kudu dibalekake maneh.
Apa sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kami ing: sales@hudsunindustry.com.

PRIVASI

Kebijakan Privasi iki ngatur cara HudsunIndustry.com migunakake, njaga, lan nyatakake informasi sing dikumpulake saka pangguna (saben, pangguna?) Situs web HudsunIndustry.com (Situs ??). Kebijakan privasi iki ditrapake kanggo Situs lan kabeh produk lan layanan sing ditawakake dening HudsunIndustry.com.

INFORMASI IDENTIFIKASI PERSONAL

Kita bisa ngumpulake informasi identifikasi pribadhi saka Pangguna ing macem-macem cara, kalebu, nanging ora diwatesi, nalika Pangguna ngunjungi situs kita, ndaftar ing situs manggonake supaya langganan lapuran lan gegayutan karo aktivitas, layanan, fitur utawa sumber daya liyane kita nggawe kasedhiya ing Situs kita. Pangguna bisa dijaluk, sesuai jeneng, alamat email, alamat surat, nomer telpon, informasi kartu kredit,
Pangguna bisa, nanging, ngunjungi Situs kita sacara anonim.
Kita bakal ngumpulake informasi identifikasi pribadhi saka Pangguna mung yen dheweke kanthi sukarela ngirimake informasi kasebut marang kita. Pangguna bisa uga ora gelem nyuplai informasi identifikasi pribadi, kajaba bisa nyegah supaya ora nyedhaki aktivitas Site sing ditemtokake.

INFORMASI IDENTIFIKASI BUKU-PERSONAL

Kita bisa ngumpulake informasi identifikasi non-pribadi babagan Pangguna kapan padha sesambungan karo situs kita. Alexa identifikasi non-pribadi uga kalebu jeneng browser, jinis komputer lan informasi technical babagan Pangguna liya saka sambungan menyang kita, kayata sistem operasi lan panyedhiya layanan Internet digunakke lan informasi liyane padha.

COOKIES

Situs iki nggunakake cookie "file teks cilik sing diselehake ing mesin kanggo mbantu situs menehi pengalaman panganggo sing luwih apik. Umumé, cookie digunakake kanggo nahan preferensi pangguna, nyimpen informasi bab-bab kaya kréta blanja, lan nyedhiyani data pelacakan anonim kanggo aplikasi pihak katelu kaya Google Analytics.
Minangka aturan, cookie bakal nggawe pengalaman browsing luwih apik. Nanging, sampeyan luwih seneng mateni cookies ing situs iki lan ing liyane. Cara sing paling efektif kanggo nindakake iki yaiku mateni cookies ing browser sampeyan. We suggest consulting the Help section of your browser or taking a look at the About Cookies website which offers guidance for all browsers modern.

BAGAU NGUNAKAN INFORMASI INFORMASI

HudsunIndustry.com nglumpukake lan migunakake informasi pribadi Panganggo kanggo tujuan ing ngisor iki:
Kanggo nambah layanan pelanggan
Informasi sampeyan bisa mbantu kita luwih efektif nanggapi panjalukan customer layanan lan kabutuhan dhukungan.
Kanggo nambah Situs kita
Kita terus-terusan usaha kanggo nambahake penawaran website kita adhedhasar informasi lan saran sing dikirimake ing awak.
Kanggo proses transaksi
Kita bisa nggunakake informasi Pangguna nyedhiyani babagan piyambak nalika manggonke supaya mung kanggo nyedhiyani layanan kanggo supaya. TC ora bakal mbagi informasi iki karo pihak njaba kajaba menyang ombone perlu kanggo nyedhiyani layanan.
Kanggo ngirim email periodik
Alamat email Panganggo sing nyedhiyakake kanggo pangolahan supaya, mung bakal digunakake kanggo ngirim informasi lan nganyari babagan sing ditindakake. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nanggapi pitakonan, lan / utawa panjalukan utawa pitakonan liyane. Yen pangguna nemtokake kanggo milih ing milis kita, dheweke bakal nampa email sing kalebu berita, update, informasi produk utawa layanan sing gegandhengan, lan liya-liyane. Yen ing sembarang wektu, Panganggo bakal langganan unsubscribe saka nampa email ing mangsa ngarep, kalebu rinci instruksi unsubscribe ing ngisor saben email utawa Pangguna bisa hubungi kita liwat Situs kita.
Kepriye nglindhungi informasi
We nganggo laku koleksi data cocok, panyimpenan lan Processing lan keamanan ngukur kanggo ngreksa marang akses ora sah, rupane, pambocoran utawa karusakan saka informasi pribadhi, jeneng panganggo, sandi, informasi lan data disimpen ing situs kita transaksi.
Situs kita uga netepake standar kerentanan PCI kanggo nggawe minangka lingkungan sing aman kanggo para pangguna.

Situs web PARTY THIRD
Pangguna bisa nemokake iklan utawa konten liyane ing Situs kita sing nyambung menyang situs lan layanan saka mitra, panyedhiya, pengiklan, sponsor, pemberi lisensi lan pihak katelu liyane. Kita ora ngontrol isi utawa pranala sing katon ing situs iki lan ora tanggung jawab kanggo praktik sing dipunginaake dening situs web sing disambung menyang utawa saka Situs kita. Kajaba iku, situs utawa layanan kasebut, kalebu isi lan pranala, bisa terus saya ganti. Situs lan layanan kasebut bisa uga duweni kabijakan privasi lan kawicaksanan layanan pelanggan. Browsing lan interaksi ing situs web sanès, kalebu situs web sing duwé pranala menyang Situs kita, tundhuk istilah lan kawicaksanan situs web kasebut.

PERUBAHAN KE POLICY INI
HudsunIndustry.com duweni hak kanggo nganyari kebijakan privasi iki sawayah-wayah. Nalika ngrampungake, revise tanggal sing dianyari ing ngisor kaca iki, Kita ngajak para Anggota supaya kerep mriksa kaca iki kanggo owah-owahan supaya informasi babagan carane ngewangi informasi pribadi sing kita kumpulake. Sampeyan ngakoni lan nyatakake yen sampeyan tanggung jawab maneh kanggo ngrampungake kabijakan privasi iki lan dadi modifikasi.

KONTAK US
Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, praktik situs iki, utawa urusan karo situs iki, hubungi kami ing: sales@HudsunIndustry.com.

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!