• Axial PistonPump MYCY Series

MYCY Hydraulic Axial Piston Pump

Item #: 2262
Product: MYCY Axial piston pump, Series of 10MYCY 14-1B, 25MYCY 14-1B, 32MYCY 14-1B, 40MYCY 14-1B, 63MYCY 14-1B pump
Description: Pumps kompensasi tekanan bahan
Pamindahan: 10, 25 (40), 63 (80), 160, 250 (400) (ml / r)
Tingkat tekanan: 315bar
Ganti putaran: 1500r / min kanggo 1.25ml / r kanggo 60 (80), 1000 kanggo 160ml / r kanggo 400
Bahan utama: Casting wesi, tembaga, baja dll
Ujian kualitas: 100% sadurunge kintunan
fitur:
- Efisiensi volumetrik dhuwur kanthi performa apik nalika operasi
- Tekanan operasi dhuwur nganti 31.5Mpa
- 10MYCY 14-1B, 25MYCY 14-1B, 32MYCY 14-1B, 40MYCY 14-1B, 63MYCY 14-1B
Related Parts / Replacement:

  • Description
  • Parameter Data

Description

MYCY Axial Piston Pump

Ciri saka pump pompa aksial MYCY Series:
Pompa seri MYCY aksial seri iki yaiku 31.5Mpa / 4567.50psi, kelas aksial hidrolik, pump piston tekanan variabel, pumping piston aksial iki dianggo ing 31.5Mpa input tekanan minyak hidrolik dhuwur menyang mesin hidrolik kanthi macem-macem tekanan, hidrolik motif nganti sistem hidrolik kanggo ngasilake motivasi ageng. Ing wektu sing padha pompa piston aksial bisa digunakake minangka motor hidrolik.
Miturut kaperluan macem-macem variabel mbentuk pam ing industri, pompa paksi pompa aksial iki akeh digunakake ing kapal kapal, industri pertambangan, peralatan metalurgi, peralatan casting, mesin tempur. Karakteristik sumbu pompa paksi pompa MYCY seri ukuran kompak kanggo ngirit ruang kerja liyane, efisiensi operasi dhuwur kanggo ngiritake biaya produksi, lan umur layanan maneh, desain canggih, struktur kompak lan pangopènan gampang.

Ordering Code of Axial Piston Pump MYCY Series:
Axial-piston-pump-MYCY-Series-technical-information 1
Ukuran Instalasi Axial Piston Pump MYCY Series:
Axial-piston-pump-MYCY-Series-installation-dimension 2

model

LAGUIKA-14B

meksa

(MPa)

pamindahan

(ml / r)

Tingkat aliran

(L / min)

Maximum transmission power (Kw)

Maximum theoretical torque (N*m)

1000 (r / min)

1500 (r / min)

1000 (r / min)

10

31.5

10

10

15

5.7

54.6

25

31.5

25

25

37.5

14.1

134.9

40

31.5

40

40

60

22.6

201.5

63

31.5

63

63

94.5

35.8

339.9

80

31.5

80

80

120

46.6

405.1

160

31.5

160

160

240

92.2

880.3

250

31.5

250

250

375

133.2

1272.4

400

31.5

400

400

-

199.5

19

Wigati: Ukuran vailable kita ana ing serius: 10MYCY14-1B, 25MYCY14-1B, 40MYCY14-1B, 63MYCY14-1B, 80MYCY14-1B, 100MCY14-1B, 160MCY14-1B, 250MCY14-1B,
kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!