• Lubrication-Pump-DDB-36, -Electric-Pump
  • Lubrication-Pump-DDB36

DDB-36 Multi Point Lubrication Pump

Item #: 3079
Maks. Tekanan Kerja: : 100Bar
Motor Listrik: 380VAC, 0.55kW, 50 / 60Hz
Grease Tank: 23L
bobot: 65Kgs
Dianggo: Multi-Point lubrication pump with 36 grease feed ports
fitur:
- 1 ~ 36 Lubrication outlet ports available
- Kanthi motor elektrik mawa sertifikat "3C"
- Dimensi instalasi standar lan urip layanan maneh
Produk / Penggantian Related: Pump Injector
DDB Pump Technical Data: DDB Pump PDF

  • Description

Description

Lubrication Pump DDB-36

Pompa pompa DDB-36 yaiku pompa dhuwit sing didhukung listrik karo pelabuhan pakan 36. Pompa Lubrication DDB-36 nyedhiyakake proyek pelumasan sing tepat kanggo njamin operasi normal peralatan, ngluwihi peralatan urip lan pangopènan siklus, nambah produksi tingkat, ngurangi biaya panggantos saka bagean penting ing mesin lan ngisor suku cadang konsumsi lan panyimpenan.

Pompa pompa DDB-36 minangka salah sawijining piranti komponen ing sistem pelumas grease, sing kerep dianggo: drive motor listrik, banjur gerakan owah-owahan kamera kanggo gerakan gerak piston radial, grease kuantitatif ditekan menyang titik lubrication tanpa ngaso. Wis struktur prasaja, pangopènan gampang, lan rega tuku sing luwih murah lan panggantos bagean. .

Instalasi lan pangopènan lubrication pump DDB-36:
1. Pompa lubrication kudu diinstal minangka saben gambar instalasi, ora diijini ing posisi tilted utawa munggah mudhun,
2. Punika perlu kanggo mriksa manawa kabeh bagean loosening sadurunge instal pompa lubrication. Lan tank grease kudu di resiki tanpa rereget ing tong yen ngisi lenga ing.
3. Sampeyan kudu dikonfirmasi yen rotasi motor kudu counterclockwise miturut panah ditandhani ing tutup motor sadurunge sijine pompa lubrication menyang operasi.
4. Reducer kudu dipasang ing lenga pelumas, kanti ganti rugi, utawa ganti
5. Priksa fungsi pump kanthi periodik, utamané yen ora mlaku luwih saka siji sasi, pangopènan biasa, panggantos ngagem bagean.
6. Pompa lubrication DDB-36 kudu diwiwiti lan dites sadurunge sambungan kabeh pipa, mirsani kahanan pasokan lenga apa normal lan banjur nyambungake menyang saben saluran pipa.
7. Sing milih grease kudu resik lan kudu ora ngemot impurities, tutup tank kudu ing posisi nalika nggunakake pompa lubrication kanggo nyegah lebu.
8. Hubungi kita kanggo pitakonan apa wae pump sadurunge utawa sawise mundhut.

Lubrication Pump DDB-36 Technical Data:

Maks. TekananFeeding PoinPiston StrokeStroke AdjustableFeeding Volume
10Mpa3610mm5mm0-0.2 ml / wektu
Panganan WektuTank VolumeMotorbobot
13 wektu / menit23L0.55Kw, 380V70Kgs 4000


Lubrication Pump DDB-36 Ukuran:
Lubrication-pump-DDB18,36-dimensions

Note Of Grease Pump DDB-36 Before Operation:

  1. The multi-point lubrication grease pump DDB-36 should be installed in a place where the ambient temperature is suitable for working operation and small dust, which is convenient for oil or grease filling, adjustment, inspection and maintenance.
  2. The HL-20 gear oil must be added to the gear box to the oil level specified level.
  3. To add grease to pump reservoir the of the DDB-36 grease pump, the SJB-D60 manual fuel pump or the DJB-200 electric grease filling pump must be used to fill the grease to the pump reservoir of the DDB-36 grease pump. It is strictly forbidden to start the motor when there is no grease or oil in the reservoir.
  4. According to the arrow direction of rotation on the cover of the electric motor, the motor should be connected with stable wire and not reversed.
  5. The accuracy of the filter screen is not less than 0.2mm and should be cleaned regularly.
  6. The grease pump DDB-36 should be kept clean at all times. It is strictly forbidden to remove the reservoir cover, to prevent dirt from entering the pump chamber and affecting normal work.

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!