• DDB-Pump-Injector-DDB Lubrication-Pump-Parts

Injectors Pump DDB

Item #: 3080
Dianggo: Injector For DDB Series multi-point lubrication pump
fitur:
1. Bagian asli karo kita Pumping DDB seri
2. Ukuran dimensi sing bener, kontrol volume pangan lemak
3. Kekuwatan baja karbon dhuwur, perawatan permukaan galvanis ireng
Produk / Penggantian Related:
DDB10 ; DDB-18; DDB-36

  • Description

Description

DDB Pump Injector

Injector Pump DDB yaiku bagean kanggo pompa lubrication multi-point DDB, minangka panggantos utawa pangopènan, bagean iki asli karo seri pompa DDB kita.
Nalika poros eksentrik ngalih menyang posisi paling tengen, partikel piston bertekanan lemak. 1 ana ing posisi tengen banget nalika pembentukan vakum ing bagean kamar. 2, saéngga pelumas dipanasaké menyang omah silinder saka pelabuhan sedepan. Nalika piston pressurized grease miber menyang posisi ngiwa, port nyedhot ditutup kanthi cetha, grease ing saluran lan bagian piston ing jero. 3 dipencet ditekuk menyang sisih kiwa, dene piston kompresi bagian spring. 5 uga pindah menyang pelabuhan grease kiwa lan mbukak, supaya pelumas bisa tekan sisih kiwa omah injector. Wiwit bagean katup priksa. 9 mbukak, pelumas diangkut menyang panggonan pelumas dening piping minangka saben gambar (b).

DDB-Pump-Injector-inn-construction

Nalika bagian piston. 1 gerakan menyang sisih tengen, bebarengan karo bagean piston. 3 dumunung ing bagean spring sing diasilake. 5, port A disegel ing wektu kasebut, nyiapake siklus sabanjure. Siklus gerakan bagean ing injector kudu terus saben titik pelumas sing dibutuhake kanthi grease pangiriman kuantitatif.

Penyesuaian Volume Pemanasan Grease Ing Injector Pump DDB:
Volume penyisihan lemak disetel kanthi ngganti dawa partikel piston bertekanan gemeter. 1 sing cocok karo omah penyuntik,

Nalika bagean omah injector. 2 dikikis ing jero, ningkatake stroke efektif saka partikel piston bertekanan lemak. 3. Nanging, yen diencerake, stroke efektif saka piston pressurized grease 3 dadi luwih cilik. Mulane, kanthi nyetel jumlah grease pressurized fit kanggo entuk owah-owahan ing volume pasokan lemak ing 0 ~ 0.2ml / kaping antarane.

Sisih kacang. 6 kudu loosen lan tetep nut. bagean. 6 bali nalika ngatur volume saben injector. Injeksi pompa pelumas DDB-10, DDB-18, DDB-36 bakal bisa nutup yen sawetara ora dilebur sedhih, mung nyetel volume nyocor saka injector menyang nol, utawa ngecor injeksi lan ngetokake nganggo benang plug.

DDB-Pump-Injector-panggantos
Injector Pump DDB digunakake kanggo ngganti injeksi asli saka seri pompa pelumah DDB sing didol dening kita, sing injeksi bisa rusak yen dipasang utawa disassemble piping asring, utawa lingkungan kerja sing ala, luwih apik kanggo tuku karo pompa pelumas minangka bagean panggantos, nyimpen biaya pengiriman lan wektu mundhut.

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!