• lubrication-grease-pump-ddrbdz-pump
  • lubrication-grease-pump-ddrbdz-pump

DDRB, DZ Multi-Point Lubrication Pump

Item #: 3535
Maks. Tekanan Kerja: 315bar / 4567.5PSI
Motor Listrik: 380VAC, 0.37kW, 50 / 60Hz
Tank: 10L utawa 30L
Dianggo: Kanggo sistem lubrication tengah
bobot: 61Kgs
fitur:
- Nyaring 1 ~ Injector 14 kanggo pilihan
- Kabeh merek anyar mentahan bahan, mentas manufaktur
- Pilihan kualitas komponen, umur layanan maneh saka merek liyane
Related Parts / Replacement: Injeksi Motor Listrik Kotak Listrik

  • Description
  • aplikasi

Description

Multi-Point Lubrication Pump DDRB, Lubrication Pump DZ

Pompa pelumas pelumas Multi-titik grease DDRB lan Pompa pelumah DZ digunakake kanggo sistem pelumas tengah lan gedhe kanthi maks. tekanan operasi apa 200bar kanggo 350bar, aplikasi paling akeh kanggo industri Metalurgi, Pertambangan, Forging, Karet, konstruksi, kiriman peralatan etc.

Lubrication grease lubrication Multi-point grease DDRB and DZ yaiku sumber kuat lan nransfer minyak bumi utawa lenga kanggo saben lube spot, apik kanggo kebutuhan pelumasan jarak dawa, pompa pelumas pelumas iki kasedhiya kanggo pelumas garis ganda, lubrication line progresif lan pelumasan sing dicampur karo udara operasi.

Mangga Deleng Sadurunge Operasi Multi-titik Lubrication Grease Pump DDRB lan DZ Pump:

  1. Pompa pelumas kudu diinstal ing bledug kurang lan gampang kanggo operasi sing digunakake ing suhu normal.
  2. Mangga ngeculake udhara ing njaba pelabuhan outlet sadurunge nyambungake karo grease nyediakke piping.
  3. Rotasi motor kudu arah sing padha ditandhani ing tutup motor.
  4. Isi ing grease utawa lenga kudu dilakokaké kanthi pompa pengisi pelumas lan resin pelumas utawa lenga sing dibutuhake, panyaring kudu dibersihake kanthi asring. Dilarang.
  5. Sampeyan ora dilarang kanggo miwiti lan mbukak pompa grease lubrication tanpa grease utawa minyak ing reservoir.

Lubrication Grease Pump DDRB lan DZ Data Teknis:

HS-14DDRB-N3.5-10*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)

(1) HS : By Hudsun Industry
(2) Jumlah Poin Lubricating:
1 ~ 14 opsional
(3) Lubrication Pump :
DDRB-N (ZB) Grease Multi-Point Pump
(4)N:
Maks. Tekanan Operasi 31.5Mpa / 315bar
(5) Volume Feed Grease:
1.8mL / time; 3.5L / wektu; 5.8L / wektu; 10.5L / wektu opsional
(6) Grease Tank Volume: 10L; 30L opsional
(7) *: Informasi luwih lanjut

Technical Data Of Lubrication Pump DDRB-N (ZB) Series :

modelMax. meksaDischarge Per Injector (Option)Tank Volume
(Pilihan)
Panganan WektuPowers Motorbobot
DDRB-N315bar1.8mL / Stroke of Piston

3.5mL / Stroke of Piston

5.8mL / Stroke of Piston

10.5mL / Stroke of Piston

10L

30L

22times / min.0.37Kw55Kgs

Technical Data Of Lubrication Pump DDRB-N, ZB Pump Dimensions :

lubrication-grease-pump-ddrbdz-pump-install-dimensions

4 Types of Lubrication Pump DDRB-N Pump, ZB Pump Application:lubrication-grease-pump-ddrbdz-pump-applications
kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!