• ddrb-pump-zb-pump-injectors

Injectors Pump DDRB

Item #: 3589
Maks. PSI: 315Bar
Dianggo: Pumps Injector Kanggo DDRB / ZB lubrication lubrication
fitur:
- Piring zink ireng utawa perak sing ana
- Bagian panggantos asli saka pabrikan
- Ukuran instalasi standar kanggo kabeh pompa DDRB lan ZB
Produk / Penggantian Related: Pump DDRB

  • Description

Description

DDRB Multi-Point Lubrication Pump, ZB Lubrication Pump Injectors

Minangka injector pam multi-point standar kanggo pam ngompa DDRB lan ZB, gampang kanggo ngganti sing lawas lan tuku saka kita karo dimensi standar, struktur batin luwih apik lan grease lubrication utawa volume output minyak sing luwes.

Prinsip Kerja Multi-Point DDRB Pump ZB Pump Injector:

Nalika rodha nyopir narik piston 1 sing digunakake ing posisi wates kiwa, port pelumas / lenga minyak dibukak lan pelumas diisep menyang rongga piston lengen 2, sabanjure, piston kontrol 3 dipindhah menyang kiwa dening tumindak ing spring menyang posisi wates. Nalika piston 1 ngalih ing sisih tengen, piston kontrol 3 dipindhah menyang sisih tengen.

Nalika kamar grease / minyak ing piston kontrol nyambung menyang alur annular ing mburi tengen piston lengen, pelumas dipencet lan mbukak 4 katup tutup sing dibuwang saka stopkontak minyak. Minangka poros eksentrik terus puteran, pelumas pelumas lan terus terus lan metu saka port outlet.

Grease utawa Oil Volume Adjustment Miturut Injeksi:
multi-point-ddrb-pump-zb-pump-injectors-structure

Geser lan tutup tutup, kanggo nyetel bolt nyetel aliran karo obeng obor kanggo nyetel jumlah ekstensi kanggo entuk jumlah pelumas. Yen blot nyetel arah jarum jam, jumlah lemak / lenga wis ngurangi, yen rotasi arah jarum jam ningkatake volume. Tutup tutup kudu ditutup sawise setelan wis rampung.

Cara Instal lan Nglakokake Injector Saka Multi-Point DDRB (ZB) Pump:
multi-point-ddrb-pump-zb-pump-injectors-structure-assemble
Pisanan mbusak jalur sumber pelumas sadurunge njabut panyuntik, banjur loosen kacang hexagon kanggo mbusak penyuntik, piston nyuplai grease saka injector kudu diiring munggah dening derajat 30. Sawise piston dipisahake saka roda drive, kabeh injector bisa dibusak. Nalika injector dibusak, piston digunakake diturunake mudhun kanggo nyegah piston sing digunakake amarga rusak.

Narik piston babagan 30mm sakdurunge nginstal penyuntik, ngudarake horisontal ing bolongan, banjur banjur munggah piston babagan sudut ijazah 30, supaya piston sing digunakake ing antrean kudu ing alur roda persis, banjur ngencengi heksagon kacang maneh.

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!