• Hydraulic-Solenoid-Directional-Valve, -WE6, -NG6
  • Hydraulic-Solenoid-Directional-Valve, -WE6, -NG6

WE6, NG6 Solenoid Directional Valve

Item #: 2912
Ukuran tutup: 6mm
Katup Tipe: Single solenoid dioperasikan, katup kontrol arah
Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
Posisi Spol: 2 Way
Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
fitur:
1. Single solenoid dioperasikan, katup pitunjuk, WE6, NG6 Series
2. DC utawa AC solenoid pilihan sing kasedhiya, panggantos gampang nalika ing posisi tutup
3. Ukuran pola katup standar kanggo manifold utawa subplate katup, ora ana kebocoran sealing
Garansi Produsen: Warranty diwatesi taun 1
Related Parts / Replacement:

  • Description
  • Parameter Data

Description

Valve Directive Hydraulic Solenoid

Katup katup hydraulic solenoid, WE6, NG6 seri yaiku solenoid sing dioperasikake, katup spool langsung, katup WE6 & NG6 kanthi ukuran porting minyak 6mm, 4 porting lan posisi spool 2. Ana solenoid sing dipasang ing sisi A utawa B katup arah solenoid hidrolik, sing paling akeh digunakake kanggo ngontrol gerakan (gerak utawa gerak stop) silinder ing sistem hidrolik. Karakteristik utama katup solenoid tunggal yaiku kebisingan switching amarga posisi arah 2 kanthi kecepatan switching dhuwur. Katup kita yaiku gangguan operasi ngisor kanthi ngontrol dimensi concentricity sadurunge omah spul lan tutup, lan lumaku kanthi cepet.

Pola porting saka hidrolik solenoid arah katup standar, subplate sing ana kanggo WE6, katup NG6 yaiku: G341 / 01, G342 / 01 & G502 / 01, WE6, NG6 subplate sing kudu dipesen kanthi kapisah, hubungi kita kanggo keperluan subplate.

Kode Pemesanan WE6, NG6 Series Single Solenoid Valve:

FT-4WE6C6X/EG24NZ5L/
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)(9)(10)(11)(12)(13)

(1) Produser Kode = FT

(2) porting minyak = 4

(3) Katup ukuran = 6

(4) simbol Spool = C, D, EB, Dll. Mangga slect jinis spool ing urutane

Seri 5

(6) Ora ana kode = Spring bali
O = Tanpa spring return
F = Tanpa spring bali karo detent

(7) E = Desain Wet-Pin lan koil bisa dilebur

(8) G24 = Tegangan DC 24V
G12 = Tegangan DC 12V
W220 = AC tegangan 220 ~ 230V 50 / 60 Hz
W110 = AC tegangan 110V 50 / 60 Hz

(9) N = Kanthi manual nolak

(10) Z5L = Sambungan plug-in karo lampu indikator

(11) Ora kode = Ora Ana pambikahan
B08 = Throttle0.8mm [0.031inch]
B10 = Throttle1.0mm [0.039inch]
B12 = Throttle1.2mm [0.047inch]

(12) Ora kode = NBR asu kanggo lenga petroleum
V = FPM segel kanggo ester fosfat

(13) Ora kode = Black Galvanization
B = Powder Coating Blue

Simbul-simbol Spool Kanggo WE6, Cetop 3 Series Valve:

Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, WE10-Cetop-3,5-spool-symbols
Solenoid Valve Control Direct -WE6, NG6 Series Single Solenoid Valve Parts Panjelasan:

Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, -Cetop-3-valve-dimension-installation


Solenoid Control Valve Control -WE6 Part List:

1. Solenoid katup
2. Manual override tombol
3. "N" Ukuran solenoid kanthi manual tombol numpes
4. Plug-in connectors comply with DIN43650
5. Papan nama tutup
6. O-ring: 8.75 × 1.8
7. Tutup tutup, mung kanggo solenoid tunggal
8. Space needed kanggo disassembling plug-in connectors
9. Space needed for coil
Tutup 10, kekuwatan dibutuhake: Ma = 4Nm
11. Pola instalasi: DIN24340, ISO4401 & CETOP-RP121H
Cathetan: Baut sing dipasangake: M5x50 (Tanggung jawab karo GB / T70.7-10.9 kelas)

Kabar sing umum

Bahan baku rumah katup

Casting wesi karo kelas pisanan

Maks. tekanan ing T port

210Bar [3045Psi] kanggo DC; 16Bar [232Psi] kanggo AC

Maks. tekanan ing P, A, B port

315Bar [4568]

Maks. tingkat aliran kerja

80L / min kanggo DC; 60L / min kanggo DC;

Gunggung voltase

12, 24VDC; 110, 220VAC 50 ~ 60 Hz

Toleransi tegangan sing diijini

+ 10% ~ -15%

Daya listrik

30W kanggo DC

Ngalih wektu (ISO 6403) - ING
25 ~ 45ms kanggo DC; 10 ~ 20ms kanggo AC
Ngalih wektu (ISO 6403) - MIND
10 ~ 25ms kanggo DC; 15 ~ 40ms kanggo AC
Ngalih frekuensi
Nganti 15000 kanggo DC; Nganti 7200 kanggo AC
Maks. suhu koil
+ 150 ° C kanggo DC; + 180 ° C kanggo AC
Kelas perlindungan listrik
IP65
Range suhu fluida hidrolik
-15 ° C kanggo + 80 ° C kanggo NBR segel (O-rings); -15 ° C kanggo + 80 ° C kanggo FKM segel (O-rings)
Cairan hidrolik kasedhiya
Minyak mineral DIN 51524 2; VDMA 24568 cepet biodegradable cairan; HETG; HEPG (polyglycols); HEES (ester sintetik); lenga hidrolik liyane minangka panjalukan
Range viskositas cairan hidrolik
2.8 kanggo 500mm2 / s

Rekomendasi hidrolik cairan kanggo kontaminasi

Standard ISO 4406, kelas cleanliness: 20 / 18 / 15
kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!