• JW, -Y2-Electric-Motor

JW, Y2 Triple-Phase Asynch. Motor Listrik

Item #: 3594
Voltase: 380VAC
Frekuensi:50 / 60Hz
Power: 50W ~ 370W
Kacepetan: 710 ~ 2800RPM
fitur:
- Motor listrik kanthi sertifikat kualifikasi
- Good prices and reliable operation in different working condition
- Ditrapake kanggo macem-macem peralatan industri lan mesin, layanan maneh
Produk / Penggantian Related:
DDRB,DZ Lubrication Pumps

Kategori:
  • Description
  • aplikasi

Description

JW, Y2 Electric Motor, Triple-Phase Asynchronous Electirc Motor

JW, Y2 Motor listrik yaiku motor listrik tanpa motor asynchronous telu, kanthi efisiensi dhuwur, kebisingan sing kurang, getaran rendah, torsi panggung dhuwur, operasi sing dipercaya, penampilan apik lan karakteristik liyane, cocok kanggo nyopir kebutuhan khusus mesin lan peralatan. Seri motor kanthi netepake standar Komisi Elektronika Internasional (IEC), cocog karo implementasine standar IEC ing negara lan wilayah uga bisa diinstal kanggo kegiyatan nggunakake mesin lan peralatan industri.
Triple-Phase-Asynchronous-Electirc-MotorJW, Y2 Formulir Teknik Listrik Motor:JW, -Y2-Electric-Motor-technical-formTegangan umum JW, motor listrik seri Y2 yaiku 380VAC, frekuensi dirumus 50HZ, derajat proteksi IP54 / IP55, cara pendinginan IC411, kanthi nggunakake insulasi F-kelas, kenaikan suhu penuh kanthi penilaian B-level, bisa ora luwih saka 40 ℃ kahanan sekitar operasi terus. Kita bakal bisa nyedhiyani tegangan lan syarat sing beda kanggo negara-negara tartamtu, kayata 220V, 400V, 415V, 440V, 660V, 60HZ, IP54, IP55, Proteksi kelas IP65, miturut desain standar lan pembuatan GB18613-2002 seri Y3 motor (nggunakake baja silicon wesi sing dilapis) lan motor kanthi efisiensi dhuwur, lan kanggo nyedhiyani pangguna kanthi layanan teknis sing komprehensif. JW, seri motor Y2 minangka panggantos motor Y seri, minangka kandhang kipas angin sing didegake umum kanthi motor asynchronous.

JW, Y2 Instalasi Listrik Motor Ukuran:
JW, -Y2-Electric-Motor-installation-dimensions

4 Types of Lubrication Pump DDRB-N Pump, ZB Pump Application:lubrication-grease-pump-ddrbdz-pump-applications
kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!