• listrik-box-hs-ecb08-kanggo-lubrication-equpment-lubricaiton-pump
  • listrik-box-hs-ecb08-kanggo-lubrication-equpment-lubricaiton-pump

HS-ECB08 Auto. Kontrol Kotak Listrik

Item #: 3536
Dianggo: Ngontrol otomatis kothak panel listrik kanggo pompa lubrication
fitur:
- Produser asli & utama, jaminan kualitas
- Kontrol otomatis saka operasi pompa lubrication
- Operasi tangan lan otomatis Utawa
- Saben jam pelumasan lan weker kanggo overcurrent motor
Related Parts / Replacement: Pump DDRB (DZ)

Kategori:
  • Description

Description

Lubrication Equipment & Lubrication System Electric Box

- Kothak listrik HS-ECB08 kanthi otomatis ngontrol perlengkapan lubrication lan pump lubrication kanggo ngganti operasi wong lan nyimpen biaya pangopènan, controller panel listrik iki digunakake kanggo motor listrik kanthi daya ing ngisor 1.5kW, ana weker tunggal kanggo proteksi overcurrent.
- H / A tegese switching otomatis / tangan, On lan Off mung bisa dileksanakake miturut kondisi tangan.
- Wektu ing panel listrik minangka unit wektu, umpamane, 001.3 = 1min.18sec. minangka wektu nyediakake, wektu nyetel minimum iku menit 1.
- Pompa lubrication bakal mandheg mlumpat yen ana kesalahan kontroler listrik, mungkasi kesalahan lan mateni lan maneh nganti pompa mulai bisa dianggo. Mode standar kontroler listrik yaiku "Otomatis" sawise daya urip.

Setelan Kontrol Listrik HS-ECB08:
1. Pencet tombol "SET", "A" kelip-kelip nyetel wektu grease utawa lenga, unit wektu setelan minimal iku menit, terusake nomer sawise titik desimal sing liya. Banjur pencet tombol "KIRI" lan "UP" kanggo nggayuh wektu sing dibayangke. Pencet tombol "SET" sawise rampung setelan.
2. Tombol pencet tombol "SET" banjur pencet tombol "ENTER" kanggo ngalih parameter saben, A = Waktu nyuplai; b = Interval wektu siklus pelumas; C = Overcurrent. Mangga pencet tombol "SET" kanggo konfirmasi sawise setelan rampung.
3. Pompa ora bisa diatur kanthi otomatis ing mode "H", lan mungkasi pompa kanthi tombol "OFF".
4. Pencet tombol "ENTER" kanggo mriksa setelan parameter.

Ngatasi Masalah Kontrol Listrik HS-ECB08:
1. Kontroler listrik bakal disetel dadi standar sawise daya diaktifake, lan tampilan alangan bakal dituduhake sawisé miwiti mbukak pompa.
2. Salah siji saka tungku lemah utawa lenga ora bakal nuduhake ing kondisi operasi tangan lan pompa ora mlaku. Bakal mandhegake pompa sawise ngurangi siji tuas sing kurang ing 5 detik. Grease utawa lenga kudu diisi langsung, banjur pencet "RESET", utawa tombol "KIRI" lan "UP" kanggo miwiti maneh.
3. Kanggo ngatasi masalah sementara tindakake langkah ngisor (Rekomendasi kanggo mungkasi pompa lan ndandani masalah):
A: Pencet "RESET" tombol kanggo mbatalake kesalahan, kanggo ngetik mode "Auto" default.
B: Kanthi tombol "KIRI", "UP" kanggo ngobati kesulitan sementara, mod saiki ora bakal diganti.

Indikator Kunci Listrik HS-ECB08: hs-ecb08-electrical-controller-indication

Sambungan Kawat Listrik HS-ECB08 Sambungan Kawat:

hs-ecb08-electrical-controller-connection

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!