• Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, -Cetop-3
  • Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, -Cetop-3
  • Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6-Cetop-3
  • Paket Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6-Cetop-3
  • Paket Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, -Cetop-3

WE6, Cetop 3 Solenoid Valve Directional

Item #: 2841
Ukuran tutup: 6mm
Katup Tipe: Dobel solenoid sing dioperasikake, katup kontrol arah
Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
Posisi Spol: 3 Way
Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
fitur:
1. Dobel solenoids sing dilampirake, wet-pin kinerja dhuwur
2. Fungsi spool lan papat voltase opsional
3. Pola standar sing standar kanggo ISO4410, DIN24340 saka A & Cetop-RP 121h
Related Parts / Replacement:

  • Description
  • Parameter Data

Description

Solenoid Directional Control Valve

Katup kontrol solenoid directional WE6, Cetop 3 seri manut pola standar NFPA kanggo instalasi modular lan instalasi subplate. Iki 4 / 3 (porting arah 3 & porting lenga 4) kanthi fungsi sing beda-beda saka tipe spol kanggo opsional, biasane digunakake kanggo ngontrol silinder akting ganda ing mesin hidrolik, utawa ngontrol cara rotasi motor hidrolik. Ana telung posisi spool dhasar, kayata kombinasi tengah, mbukak lan kombinasi tandem karo macem-macem spool, katup kontrol solenoid We6, seri Cetop 3 bisa entuk akeh fungsi saben syarat.

Bebarengan karo katup kontrol arah solenoid ditrapake kanggo subplate lan manifolds DIN 24340 wangun A, ISO 4401 lan CETOP RP 121H karo port G1 / 4, G3 / 8, G1 / 2 & M22x1.5 sambungan. Kabeh tutup kasebut dilindhungi dening papan ngisor plastik sing njaga lumahing sing dipasang alon tanpa bocor. Ing katrangan kontrol solenoid directional yaiku gulungan dobel minangka paket standar, solenoid sing bisa ditambani yaiku desain wet-pin kanggo operasi tegangan 12VDC, 24VDC & 110VAC, 220VAC, kanthi manual ngatasi masalah darurat, lan gulungan diputer dening 90 ° C.

Kode Pemesanan WE6, Cokelat 3 Series Valve:

FT-4WE6E6X/EG24NZ5L/
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)(9)(10)(11)(12)(13)

(1) Produser Kode = FT

(2) porting minyak = 4

(3) Katup ukuran = 6

(4) Simbol simbol = G, J, H, E, dll. Mangga slecte spool ing urutane

Seri 5

(6) Ora ana kode = Spring bali
O = Tanpa spring return
F = Tanpa spring bali karo detent

(7) E = Desain Wet-Pin lan koil bisa dilebur

(8) G24 = Tegangan DC 24V
G12 = Tegangan DC 12V
W220 = AC tegangan 220 ~ 230V 50 / 60 Hz
W110 = AC tegangan 110V 50 / 60 Hz

(9) N = Kanthi manual nolak

(10) Z5L = Sambungan plug-in karo lampu indikator

(11) Ora kode = Ora Ana pambikahan
B08 = Throttle 0.8mm [0.031inch]
B10 = Throttle 1.0mm [0.039inch]
B12 = Throttle 1.2mm [0.047inch]

(12) Ora kode = NBR asu kanggo lenga petroleum
V = FPM segel kanggo ester fosfat

(13) Ora kode = Black Galvanization
B = Powder Coating Blue

Simbul-simbol Spool Kanggo WE6, Cetop 3 Series Valve:

Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, WE10-Cetop-3,5-spool-symbols

Solenoid Directional Control Valve WE6, Cetop 3 Parts Explanation:
Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, -Cetop-3-valve-dimension-installationSolenoid Directional Control Valve WE6, Cetop 3 Part List:
1. Solenoid katup
2. Manual override tombol
3. "N" Ukuran solenoid kanthi manual tombol numpes
4. Plug-in connectors comply with DIN43650
5. Papan nama tutup
6. O-ring: 8.75 × 1.8
7. Tutup tutup, mung kanggo solenoid tunggal
8. Space needed kanggo disassembling plug-in connectors
9. Space needed for coil
Tutup 10, kekuwatan dibutuhake: Ma = 4Nm
11. Pola instalasi: DIN24340, ISO4401 & CETOP-RP121H
Cathetan: Baut sing dipasangake: M5x50 (Tanggung jawab karo GB / T70.7-10.9 kelas)

Kabar sing umum

Bahan baku rumah katup

Casting wesi karo kelas pisanan

Maks. tekanan ing T port

210Bar [3045Psi] kanggo DC; 16Bar [232Psi] kanggo AC

Maks. tekanan ing P, A, B port

315Bar [4568]

Maks. tingkat aliran kerja

80L / min kanggo DC; 60L / min kanggo DC;

Gunggung voltase

12, 24VDC; 110, 220VAC 50 ~ 60 Hz

Toleransi tegangan sing diijini

+ 10% ~ -15%

Daya listrik

30W kanggo DC

Ngalih wektu (ISO 6403) - ING
25 ~ 45ms kanggo DC; 10 ~ 20ms kanggo AC
Ngalih wektu (ISO 6403) - MIND
10 ~ 25ms kanggo DC; 15 ~ 40ms kanggo AC
Ngalih frekuensi
Nganti 15000 kanggo DC; Nganti 7200 kanggo AC
Maks. suhu koil
+ 150 ° C kanggo DC; + 180 ° C kanggo AC
Kelas perlindungan listrik
IP65
Range suhu fluida hidrolik
-30 + 80 ° C kanggo NBR segel (O-rings); -15 nganti + 80 ° C kanggo FKM segel (O-rings)
Cairan hidrolik kasedhiya
Minyak mineral DIN 51524 2; VDMA 24568 cepet biodegradable cairan; HETG; HEPG (polyglycols); HEES (ester sintetik); lenga hidrolik liyane minangka panjalukan
Range viskositas cairan hidrolik
2.8 kanggo 500mm2 / s

Rekomendasi hidrolik cairan kanggo kontaminasi

Standard ISO 4406, kelas cleanliness: 20 / 18 / 15
kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!