• Solenoid-Operated-Directional-Control-Valve-WE10-NG10
  • Solenoid-Operated-Directional-Control-Valve-WE10-NG10

WE10, NG10 Solenoid Directional Valve

Item #: 2897
Ukuran tutup: 10mm
Katup Tipe: Dobel solenoid sing dioperasikake, katup kontrol arah
Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
Posisi Spol: 3 Way
Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
fitur:
1. Solenoid ganda kanthi 4 / 3 - papat cara & posisi spool 3
2. Kinerja tinggi DC utawa AC kasedhiya, koil bisa dilebur lan rotasi derajat 360
3. Pola mounting valve standar, konektor soket listrik individu dengan lampu LED
Related Parts / Replacement:

  • Description
  • Parameter Data

Description

Solenoid Operated Directional Control Valve

Katup kontrol langsung solenoid, seri WE10 / NG10 yaiku katup arah katup hydraulic tipe spool sing digunakake kanggo ngontrol arah aliran minyak fluida, ngendheg utawa ngidinake cairan kang mengalir. Komponen utama katup kontrol arah solenoid beroperasi WE10 / NG10 termasuk katup perumahan no.:1, barang ganda solenoids no.:2, katup katup 3 dan dua springs untuk pulsa posisi kembali.

Nalika solenoid ora diaktifake (de-energized), item spool valve no.:3 tetep ing posisi tengah kanthi gaya return item spring no.:4. Solenoid wit-teken nyurung katup klep menyang posisi sing dipanggoni dening item plunger no.:5, nalika saben solenoid ditindakake dening siji listrik, sing ngidini lenga adi saka P port menyang A lan B kanggo T utawa P port menyang B lan pelabuhan minyak A nganti T. Jampi kontrol di-push bali menyang posisi awal sawise item solenoid ora .:2 ora de-energized, nanging posisi spool ngidini bisa dikontrol kanthi nyorong tombol sing di-override kanthi manual nalika solenoid karo de-energized, fungsi iki injap kontrol solenoid sing dioperasikake biasane digunakake kanggo kahanan darurat, kayata listrik mati-mateni.
Solenoid-Operated-Directional-Control-Valve, -WE10, -NG10-Series-structureKode Pemesanan WE10, NG10 Series Valve:

FT-4WE10E3X/EG24NZ5L/
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)(9)(10)(11)(12)(13)

(1) Produser Kode = FT

(2) porting minyak = 4

(3) Katup porting ukuran = 10mm

(4) Simbol simbol = G, J, H, E, dll. Mangga slecte spool ing urutane

Seri 5

(6) Ora ana kode = Spring bali
O = Tanpa spring return
F = Tanpa spring bali karo detent

(7) E = Desain Wet-Pin lan koil bisa dilebur

(8) G24 = Tegangan DC 24V
G12 = Tegangan DC 12V
W220 = AC tegangan 220 ~ 230V 50 / 60 Hz
W110 = AC tegangan 110V 50 / 60 Hz[/ vc_column_text] [/ vc_column_inner]

(9) N = Kanthi manual nolak

(10) Z5L = Sambungan plug-in karo lampu indikator

(11) Ora kode = Ora Ana pambikahan
B08 = Throttle ~ 0.8mm [0.031inch]
B10 = Throttle ~ 1.0mm [0.039inch]
B12 = Throttle ~ 1.2mm [0.047inch]

(12) Ora kode = NBR asu kanggo lenga petroleum
V = FPM segel kanggo ester fosfat

(13) Ora kode = Black Galvanization
B = Powder Coating Blue

Simbul-simbol Spool Kanggo WE10, Catwara Seri NG10:
Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, WE10-Cetop-3,5-spool-symbols

Solenoid Operated Directional Control Valve, WE10, NG10 Series Parts Panjelasan:
Solenoid-Operated-Directional-Control-Valve, -WE10, -NG10-installation-dimensions

NG10 Part List:
1. 3-Position valve
2. 2-Position valve with single solenoid (A, C, D, EA, GA ...)
3. Katup 2-Posisi kanthi solenoid tunggal (B, Y, EB, GB ...)
4. Sealing bolt kanggo katup karo solenoid tunggal
5. Solenoid (s)
6. Space needed for coil
7. Konektor plug-in per DIN43650 (rotasi Degree 90 kasedhiya)
8. Space needed kanggo disassembling plug-in connectors
9. Space needed kanggo njupuk solenoid
Nyalin 10.Valve
11. O-ring: 12 × 2
12. Port TB ditambahake ing piring sambungan yen perlu
13. Pola instalasi: DIN24340, ISO4401 & CETOP-RP121H
Cathetan: Baut sing dipasangake: M6x40 (Tundhuk GB / T70.7-10.9 kelas), kakuwatan dibutuhake: Ma = 15.5Nm

Kabar sing umum

Bahan baku rumah katup

Casting wesi karo kelas pisanan

Maks. tekanan ing T port

210Bar [3045Psi] kanggo DC; 16Bar [232Psi] kanggo AC

Maks. tekanan ing P, A, B port

315Bar [4568]

Maks. tingkat aliran kerja

120L / min

Gunggung voltase

12, 24VDC; 110, 220VAC 50 ~ 60 Hz

Toleransi tegangan sing diijini

+ 10% ~ -15%

Daya listrik

35W kanggo DC

Ngalih wektu (ISO 6403) - ING
45 ~ 60ms kanggo DC; 15 ~ 25ms kanggo AC
Ngalih wektu (ISO 6403) - MIND
20 ~ 30ms kanggo DC; 20 ~ 30ms kanggo AC
Ngalih frekuensi
Nganti 15000 kanggo DC; Nganti 7200 kanggo AC
Maks. suhu koil
+ 150 ° C kanggo DC; + 180 ° C kanggo AC
Kelas perlindungan listrik
IP65
Range suhu fluida hidrolik
-30 + 80 ° C kanggo NBR segel (O-rings); -15 nganti + 80 ° C kanggo FKM segel (O-rings)
Cairan hidrolik kasedhiya
Minyak mineral DIN 51524 2; VDMA 24568 cepet biodegradable cairan; HETG; HEPG (polyglycols); HEES (ester sintetik); lenga hidrolik liyane minangka panjalukan
Range viskositas cairan hidrolik
2.8 kanggo 500mm2 / s

Rekomendasi hidrolik cairan kanggo kontaminasi

Standard ISO 4406, kelas cleanliness: 20 / 18 / 15
kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!