• Solenoid-Operated-Directional-Valve, -WE10, -Cetop5
  • Solenoid-Operated-Directional-Valve, -WE10, -Cetop5

WE10, Cetop5 Solenoid Directional Valve

Item #: 2919
Ukuran tutup: 10mm
Katup Tipe: Dobel solenoid sing dioperasikake, katup kontrol arah
Solenoid Voltage: 12 / 24VDC, 110 / 220VAC
Posisi Spol: 2 Way
Pelabuhan Layar: 4 Saka, B, P, T
Utama Raw Materials: Casting iron, spool wear high
fitur:
1. 4 / 2 - Sepi solenoid sing dioperasikake, tutup katrol hidrolik
2. Tugas berat, wit-pin solenoid dilengkapi, dipercaya digunakake ing posisi sing kaku
3. Wesi kelas pertama minangka omah tutup, tegese ukuran sing cocog katun kanggo 0.008mm
Related Parts / Replacement:

  • Description
  • Parameter Data

Description

Solenoid Operated Directional Valve

Solenoid valve operated operation, WE10, Cetop5 series with single solenoid operated, ana 4 porting oil with 10mm size and 2 spool switching position. Solenoid solenoid solenoid sing dioperasikake minangka alat sing paling dhuwur kanggo ngontrol pergerakan silinder sing paling ditrapake ing unit utawa sistem hidrolik, lan tekanan sing kurang ing tekanan dhuwur. Ana tombol sing numpuk ing solenoid kanggo darurat nalika tiba kanthi mati.

Pola sing dipasang ing injap arah solenoid sing dioperasekake standar yaiku NFPA D03, DIN24 340, ISO 4401, lan Cetop-RP 121H. Ing katup pitunjuk solenoid sing kasedhiya diinstal ing macem-macem subplate lan manifolds kanthi pola katup standar, umpamane, subplate sing kasedhiya yaiku: G66 / 01, G67 / 01 utawa G534 / 01, subplate katup perlu dipesen kanthi kapisah , hubungi kami kanggo pitakon.

Kode Pemesanan WE10, Cetop5 Series Valve:

FT-4WE10C3X/EG24NZ5L/
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)(9)(10)(11)(12)(13)

(1) Produser Kode = FT

(2) porting minyak = 4

(3) Katup porting ukuran = 10mm

(4) Simbol simbol = C, D, Y, EA, GB dll. Mangga slect type spool ing urutane

Seri 5

(6) Ora ana kode = Spring bali
O = Tanpa spring return
F = Tanpa spring bali karo detent

(7) E = Desain Wet-Pin lan koil bisa dilebur

(8) G24 = Tegangan DC 24V
G12 = Tegangan DC 12V
W220 = AC tegangan 220 ~ 230V 50 / 60 Hz
W110 = AC tegangan 110V 50 / 60 Hz

(9) N = Kanthi manual nolak

(10) Z5L = Sambungan plug-in karo lampu indikator

(11) Ora kode = Ora Ana pambikahan
B08 = Throttle 0.8mm [0.031inch]
B10 = Throttle 1.0mm [0.039inch]
B12 = Throttle 1.2mm [0.047inch]

(12) Ora kode = NBR asu kanggo lenga petroleum
V = FPM segel kanggo ester fosfat

(13) Ora kode = Black Galvanization
B = Powder Coating Blue

Simbol-simbul Spool Kanggo WE10, Valve Series Cetop:

Solenoid-Directional-Control-Valve-WE6, WE10-Cetop-3,5-spool-symbolsSolenoid Operated Directional Valve, WE10, Cetop5 Series Parts Panjelasan:
Solenoid-Operated-Directional-Control-Valve, -WE10, -NG10-installation-dimensions
NG10 Part List:
1. 3-Position valve
2. 2-Position valve with single solenoid (A, C, D, EA, GA ...)
3. Katup 2-Posisi kanthi solenoid tunggal (B, Y, EB, GB ...)
4. Sealing bolt kanggo katup karo solenoid tunggal
5. Solenoid (s)
6. Space needed for coil
7. Konektor plug-in per DIN43650 (rotasi Degree 90 kasedhiya)
8. Space needed kanggo disassembling plug-in connectors
9. Space needed kanggo njupuk solenoid
Nyalin 10.Valve
11. O-ring: 12 × 2
12. Port TB ditambahake ing piring sambungan yen perlu
13. Pola instalasi: DIN24340, ISO4401 & CETOP-RP121H
Cathetan: Baut sing dipasangake: M6x40 (Tundhuk GB / T70.7-10.9 kelas), kakuwatan dibutuhake: Ma = 15.5Nm

Kabar sing umum

Bahan baku rumah katup

Casting wesi karo kelas pisanan

Maks. tekanan ing T port

210Bar [3045Psi] kanggo DC; 16Bar [232Psi] kanggo AC

Maks. tekanan ing P, A, B port

315Bar [4568]

Maks. tingkat aliran kerja

120L / min

Gunggung voltase

12, 24VDC ; 110, 220VAC Â 50~60 Hz

Toleransi tegangan sing diijini

+ 10% ~ -15%

Daya listrik

35W kanggo DC

Ngalih wektu (ISO 6403) - ING
45 ~ 60ms kanggo DC; 15 ~ 25ms kanggo AC
Ngalih wektu (ISO 6403) - MIND
20 ~ 30ms kanggo DC; 20 ~ 30ms kanggo AC
Ngalih frekuensi
Nganti 15000 kanggo DC; Nganti 7200 kanggo AC
Maks. suhu koil
+ 150 ° C kanggo DC; + 180 ° C kanggo AC
Kelas perlindungan listrik
IP65
Range suhu fluida hidrolik
â € "30 kanggo + 80 Â ° C kanggo NBR segel (O-rings); â € "15 kanggo + 80 Â ° C kanggo FKM segel (O-rings)
Cairan hidrolik kasedhiya
Minyak mineral DIN 51524 2; VDMA 24568 cepet biodegradable cairan; HETG; HEPG (polyglycols); HEES (ester sintetik); lenga hidrolik liyane minangka panjalukan
Range viskositas cairan hidrolik
2.8 kanggo 500mm2 / s

Rekomendasi hidrolik cairan kanggo kontaminasi

Standard ISO 4406, kelas cleanliness: 20 / 18 / 15
kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!