• Series-Progressive-Valve-SSV10
  • Series-Progressive-Valve-SSV10
  • Series-Progressive-Valve-SSV10
  • Series-Progressive-Valve-SSV10

SSV10 Progressive Divider Valve

Item #: 2977
Dianggo: Pembagi lubrication progresif Single-Line, katup grease
Outlet Ports: 10 angka
Utama Raw Materials: 45 # Baja karbon kekuatan dhuwur kanggo tekanan dhuwur
fitur:
1. Kanggo tekanan dhuwur nganti 350bar / 5075PSI
2. Exact grease lubricating volume metering control
3. Dimensi instalasi standar lan sekrup, gampang dipasang monitor
Related Parts / Replacement:

  • Description

Description

Seri Progressive Valve

Katup progresif seri SSV10 minangka blok tunggal, feed baris seri, katup divider progresif kanthi sepuluh cedhak, digunakake kanggo distribusi pelumas kanggo macem-macem piranti requirement pelumas preset. Ana akeh sambungan kamar ing katup progresif seri, lenga mineral utawa lenga diwenehake dening pompa pelumas lan mili menyang saben stopkontak, lan menyang stopkontak sabanjure yen salah siji outlet ditutup. Rancangan seri injap progresif digawe kemungkinan saka macem-macem kuantitas pemetaan kanthi kombinasi saluran canggih.

Struktur Progresif SSV10- ing lenga utawa lenga mili menyang inlet ing tekanan dhuwur, ngasilake energi mekanik, kanggo push piston individu ing saben kamar posisi imbangan ganda. Gerakan piston bakal ndhisiki grease utawa lenga menyang kamar njero sabanjuré lan ngobahake piston sabanjure
- saben piston bakal pindhah ing urutan prasetel, siklus aksi piston bakal diulang ing kamar sabanjure terus
- sadurunge gerakan piston sabanjure, tumindak piston sadurunge kudu rampung lengkap, yen, piston sabanjure ora bisa ngoperasikake ora kena grease utawa lenga ing terus-terusan utawa sithik-sithik
- saben gerakan saka piston dioperasikake, siji liyane, supaya titik lubricating ora diijini dilirwakake yen disambungake karo sistem pelumasan
- kanggo luwih cedhak lubrication, hubungi kita

Series Progressive Valve SSV10 Kode Pemesanan:

SSV10
SSV = Katup divider progresif seri
10= Ten Outlets (Feeding port)


Series Progressive Valve SSV10 Technical Data
:

Gambaran TeknisData
Lubricating output grease kanggo saben stopkontak lan stroke0.2cm
Maks. tekanan meksa350bar
Min. tekanan meksa20bar
Diameter sambungan tabung Outlet1. Baja karbon kekuatan dhuwur, wol port mangan
2. Volume fee kue krim ketat, tekanan tinggi nganti 305bar
3.Series progresif minyak pelumas, sambungan stopkontak kanggo tabung 4mm ~ 6mm


Series Progressive Valve SSV10 Parts:

Series Progressive Valve SSV10 parts description

Seri Progressive Valve SSV10 Ukuran Pemasangan:
Divider-Valve-SSV-dimensions

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!