• Single-Line-Progressive-Valve-SSV12
  • Single-Line-Progressive-Valve-SSV12
  • Single-Line-Progressive-Valve-SSV12
  • Single-Line-Progressive-Valve-SSV12

SSV12 Progressive Divider Valve

Item #: 3057
Dianggo: Pembagi lubrication progresif Single-Line, katup grease
Outlet Ports: 12 angka
Utama Raw Materials: 45 # Baja karbon kekuatan dhuwur kanggo tekanan dhuwur
fitur:
1. Garis tunggal progresif katup SSV12, karo 12 outlet
2. Gampang instalasi kanggo sistem lubrication, sekrup standar lan Utas
3. Priksa klep lan clamping dering ditempelake, nglindhungi pelindhung saka aliran bali
Related Parts / Replacement:

  • Description

Description

Line Single Progressive Valve

Katup baris sing progresif SSV12 dirancang karo lenga 12 utawa lenga pamasok grease kanggo piranti pompa progresif, menehi kombinasi macem-macem titik pelumas kanggo transportasi minyak goreng utawa mineral menyang siji utawa kaluputan bintik pelumas ing mesin utawa posisi kerja sing beda. Katup progresif baris tunggal sing kasedhiya dening powered by hand pumps, pneumatic pumps utawa pump lubrication power for simple or advance central lubricating systems.

- Gampang kanggo nginstal katup progresif baris tunggal ing macem-macem lokasi kerja, nanging dianjurake supaya katup progresif tunggal baris luwih apik dipasang ing sisih tinimbang sasis utawa dilapisi dilapisi, ing ngendi gampang kanggo perawatan lan pemecahan masalah. Yen perlu, katup progresif baris siji dipasang ing panggonan kasebut kanggo kondisi sing katon yen pin indikator dipasang ing salah sawijining cawangan kanggo ngisi volume pengukuran volume.

- Kuwat tali lan sealing sing gegandhengan bakal dipasang nalika nggunakake push ing pas minangka konektor bolongan.

- Standar dimensi tabung fitting saka SSV12 karo threads M10x1 kanggo pas line pelumas, dianjurake dimensi saka host plastik yaiku † 6mmx1.5 kanggo tekanan dhuwur.

- Kuwatir dianjurake supaya bisa digunakake kanthi ngumpulake yen katup progresif single line tunggal kanggo nyambungake perlengkapan kanggo lubricate spots, utawa digunakake kanggo konstruksi utawa mesin tetanèn kanthi selang tekanan dhuwur minangka garis sing dipangan.

Linear Progressive Valve SSV12 Kode Urutan:

SSV12
SSV = Katup divider progresif seri
12= Twelve Outlets (Feeding port)


Single Line Progressive Valve SSV12 Data Technical
:

Gambaran TeknisData
Lubricating output grease kanggo saben stopkontak lan stroke0.2cm
Maks. tekanan meksa350bar
Min. tekanan meksa20bar
Diameter sambungan tabung Outlet1. Baja karbon kekuatan dhuwur, wol port mangan
2. Volume fee kue krim ketat, tekanan tinggi nganti 305bar
3.Series progresif minyak pelumas, sambungan stopkontak kanggo tabung 4mm ~ 6mm


Single Line Progressive Valve SSV12 Bagian:

Single-Line-Progressive-Valve-SSV12

Daftar Bagian Single Progressive Valve SSV12Bagian Panjelasan:
1. Inlet Threaded Fitting (Ora karo pembagi); 2. Lubang Piston Deliver; 3. Patching Plug; 4. Plug Injection M11x1; 5. Outlet Port Fitting Unit; 6. Periksa Katup Karo Kuningan Cincin; 7. Sealing & Cutting Ring; 8. Penutup Kapas / Nut; 9. Channel for Other Separation Junction; 10. Plug nyamuk, karo hex. Pucuk soket (Ora karo pembagi)

Single Line Progressive Valve SSV12 Installation Dimensions:

Divider-Valve-SSV-dimensions

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!