• Progressive-Valve-SSV1
  • Progressive-Valve-SSV14 --- Metering-Devices
  • Progressive-Valve-SSV14 --- Metering-Devices

SSV14 Progressive Divider Valve

Item #: 3068
Dianggo: Pembagi lubrication progresif Single-Line, katup grease
Outlet Ports: 14 angka
Utama Raw Materials: 45 # Baja karbon kekuatan dhuwur kanggo tekanan dhuwur
fitur:
1. Katup progresif SSV14, karo 14 grease sing nyedhiyakake toko
2. Tanpa ngagem O-ring, kinerja lan fitur penyegelan gedhe
3. Werna operasi suhu liar, kajaga saka karat lan lebu, kondisi kerja sing dipercaya
Related Parts / Replacement:

  • Description

Description

Valve Progressive SSV14

Katup progresif SSV14 piranti metering ana ing desain tipe blok tanpa nganggo bagian-bagian O-ring, sing gampang dadi visual kanggo volume pakan lemak utawa kontrol pakan listrik, minyak goreng, lan lemak. Peralatan metering katup progresif SSV14 kasedhiya kanggo digunakake kanggo tekanan diferensial dhuwur, ngomong 10Mpa antarane saben rong outlet port karo sawetara suhu alam bébas. Miturut pilihan saka baja karbon sing apik, katup progresif bisa digunakake kanggo tekanan 350bar.
- Katup Progresif SSV14 uga kasedhiya kanggo digunakake ing garis ganda utawa sistem lubrication lini tunggal (sistem lubricating Pusat).
- Sebagéyan gedhé nambah jumlah pelabuhan pelumas pelumas nganggo jinis pipa multi-line, lan kanggo mbagi piranti lan katup meter progresif kanggo ngukur tujuan
- minangka pembagi métode pemisah sekunder sing progresif ing sistem peredaran lemak utawa minyak lenga gedhé lan cilik.
- Ora dianjurake yen kombinasi kelompok saka titik lubrication ngandhut luwih saka rolas poin, bakal tekan kinerja dhuwur yen ngandhut poin lubrication luwih kurang yen bisa
- Komponèn pelumas luwih becik ngrujuk marang rancangan lan kondisi sing bisa ditindakake kayata saben barang utawa kebutuhan barang.
- Kajaba nomer 1 utawa 2 outlet, outlet lubricating liyane kasedhiya kanggo dicocogake kanggo requirement beda minangka saben lubrication titik dening panyegelan sawetara cedhak tartamtu.

Katup progresif SSV14, piranti metering kanggo bantalan:
- Lubricate to small bearings with sealing or non-sealing rings kudu disedhiyakake grease utawa lenga ing individu
- Lubricate to bigger or large bearings with sealing or non-sealing rings should be provided grease or oil more than 2 or multiple lubricate quantity

Kode Progresif SSV14 Kode Urutan:

SSV14
SSV = Katup divider progresif seri
patbelas= Enem Outlet (Panganan sing dipakani)


Valve Progressive SSV14 Data Technical
:

Gambaran TeknisData
Lubricating output grease kanggo saben stopkontak lan stroke0.2cm
Maks. tekanan meksa350bar
Min. tekanan meksa20bar
Diameter sambungan tabung Outlet1. Baja karbon kekuatan dhuwur, wol port mangan
2. Volume fee kue krim ketat, tekanan tinggi nganti 305bar
3.Series progresif minyak pelumas, sambungan stopkontak kanggo tabung 4mm ~ 6mm


Valve Progressive SSV14 Bagian:

Progresif Katup SSV14 katrangan bagean

Valve Progressive SSV14 Installation Dimensions :

Divider-Valve-SSV-dimensions

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!