• Seri-Progressive-Divider-Valve-SSV6
  • Seri-Progressive-Divider-Valve-SSV6
  • Seri-Progressive-Divider-Valve-SSV6
  • Seri-Progressive-Divider-Valve-SSV6

SSV6 Progressive Divider Valve

Item #: 2941
Dianggo: Pembagi lubrication progresif Single-Line, katup grease
Outlet Ports: 6 angka
Utama Raw Materials: 45 # Baja karbon kekuatan dhuwur kanggo tekanan dhuwur
fitur:
1. Enem alihan port lenga dipakani
2. Volume lemak sing nyedhot, tekanan dhuwur nganti 305bar
3. Garis tunggal, lubricating grease progresif, sambungan stopkontak untuk 4mm ~ 6mmm
Garansi Produsen: Warranty diwatesi taun 1
Related Parts / Replacement:

  • Description

Description

Valve Divider Progressive Divider

Cat katup divider progresif uga dijenengi piranti metering progresif kanthi desain gerakan tipe piston, operasi sing akeh dipercaya kanggo grease pelumas kanthi volume gajih sing tepat kanggo saben titik requirement lubrication.

Seri katup divider progresif SSV6 diprodhuksi dening baja karbon dhuwur kanggo tekanan kerja 35Mpa (5075PSI) karo port feed pelumas 6. Seri katup divider progresif SSV6 dipasang ing sistem pelumas progresif tengah kanthi pompa pelumas sing digunakake kanggo nyuntikke grease lubrication kanggo bantalan, gears lan bagian sing gampang dipakai.

Kabeh pembagi seri progresif dilengkapi klep-klep mriksa kanggo nutup cedhak cedhak tartamtu, ana akeh kamar ing jero pembagi progresif SSV6, supaya ora ana owah-owahan ing njero pembagi kasebut ora diijini. Wahana asli kita kanggo SSV6 sing kopling kacang, ferrules, klep mriksa lan stopkontak penutupan stopkontak, hubungi kita yen kudu nyisakke bagean kanggo SSV6 panggantos.

Kode Urutan Valve Progressive Divider:

SSV6
SSV = Katup divider progresif seri
6= Enem Outlet (Panganan sing dipakani)


Data Technical Valve Dividerive Dividerive Dividerive
:

Gambaran TeknisData
Lubricating output grease kanggo saben stopkontak lan stroke0.2cm
Maks. tekanan meksa350bar
Min. tekanan meksa20bar
Diameter sambungan tabung Outlet1. Baja karbon kekuatan dhuwur, wol port mangan
2. Volume fee kue krim ketat, tekanan tinggi nganti 305bar
3.Series progresif minyak pelumas, sambungan stopkontak kanggo tabung 4mm ~ 6mm


Seri Parts Valve Divider Progressive:

deskripsi ssv6
Series Progressive Divider Valve Installation Dimensions :

Divider-Valve-SSV-dimensions

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!