• Progressive-Divider-Valve-SSV8 --- 8-Feeding-Outlets
  • Progressive-Divider-Valve-SSV8 --- 8-Feeding-Outlets
  • Progressive-Divider-Valve-SSV8 --- 8-Feeding-Outlets, -With-Check-Valves

SSV8 Progressive Divider Valve

Item #: 2967
Dianggo: Pembagi lubrication progresif Single-Line, katup grease
Outlet Ports: 8 angka
Utama Raw Materials: 45 # Baja karbon kekuatan dhuwur kanggo tekanan dhuwur
fitur:
1. Enem alihan port lenga dipakani
2. Volume lemak sing nyedhot, tekanan dhuwur nganti 305bar
3. Blok tunggal lan desain instalasi standar, sambungan stopkontak kanggo tabung 4mm ~ 6mmm
Related Parts / Replacement:

  • Description

Description

Katup Divider Progresif

Klep pembagi progresif SSV8 yaiku piranti pemeteran garis progresif kanthi wolung papan pakan lemak lan kabeh cagar wis disambungake karo klep-klep mriksa sajrone alur balik grease utawa lenga. Panggunaan katup divider sing progresif kanggo mbuwang pelumas karo kelas NGLI 2 lan lenga mineral kanthi kelas 40 mm2 / s kanggo saben titik requirement lubricating, kayata bantalan, roda gigi dhuwur, utawa sawetara potongan friksi ing unit mekanik.

Progressive Divider Valve SSV8 - 8 Feeding Outlets, inner innerProgressive Divider Valve SSV8 - 8 Feeding Outlets, inner inner
Katup pembagi progresif SSV8
- yaiku desain operasi piston, mandheg ing kamar saka papan makan oposisi
- digunakake kanggo dispensing pelumas utawa lenga kanggo beda panggonan lubricating.
- katup divider dipangan lan disedhiyakake dening pompa lubrication
- kabeh katup divider sing progresif yaiku dimensi koneksi standar karo output 0.2cm2 lan klep mriksa
- sing divider kasedhiya kanggo menehi rong (pindho stopkontak) utawa sawetara lubricant nalika siji utawa liyane liyane port outlet gas wis ditutup

- SSV8 katup divider sing progresif sing kasedhiya diinstal karo indikator elektronik standar minangka volume visually greasing dipantau
- saka 6 kanggo 14 nyalurake cemilan utawa nganti 22 cedhak kasedhiya, please takon kita 16 cedhak lan liyane.

Valve Divider Prove SSV8 Kode Urutan:

SSV8
SSV = Katup divider progresif seri
8= Eight Outlets (Feeding port)


Progressive Divider Valve SSV8 Data Technical
:

Gambaran TeknisData
Lubricating output grease kanggo saben stopkontak lan stroke0.2cm
Maks. tekanan meksa350bar
Min. tekanan meksa20bar
Diameter sambungan tabung Outlet1. Baja karbon kekuatan dhuwur, wol port mangan
2. Volume fee kue krim ketat, tekanan tinggi nganti 305bar
3.Series progresif minyak pelumas, sambungan stopkontak kanggo tabung 4mm ~ 6mm

Progressive Divider Valve SSV8 Bagian:

Divider Divider Valve SSV8 parts
Progressive Divider Valve SSV8 Ukuran:


Divider-Valve-SSV-dimensions

kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!