• Variabel pamindahan Axial Piston Pump YCY
  • Variabel pamindahan Axial Piston Pump YCY
  • Variabel pamindahan Axial Piston Pump YCY

YCY Hydraulic Axial Piston Pump

Item #: 2572
Product: Pompa Pompa Kapal Axial - YCY Series of 10YCY 14-1B, 25YCY 14-1B, 32YCY 14-1B, 40YCY 14-1B, 63YCY 14-1B Pump
Description: Pompa pamindahan variabel karo kompensasi tekanan
Pamindahan: 10, 25 (40), 63 (80), 160, 250 (400) (ml / r)
Tingkat tekanan: 315bar
Rotasi cepet: 1500r / min kanggo 1.25ml / r kanggo 60 (80), 1000 kanggo 160ml / r kanggo 400
Bahan utama: Casting wesi, tembaga, baja dll
Ujian kualitas: 100% sadurunge kintunan
warna: Opsional, biru biasane
Kustomisasi: Kasedhiya, saben gambar utawa conto
OEM / ODM: ditrima
fitur:
1. Pompa piston aksial perpindahan variabel karo kompensasi tekanan
2. Kanggo operasi tekanan dhuwur nganti 315bar
3.Series of 10YCY 14-1B, 25YCY 14-1B, 32YCY 14-1B, 40YCY 14-1B, 63YCY 14-1B pump
Related Parts / Replacement:

  • Description
  • Parameter Data

Description

Variabel pamindahan Axial Piston Pump

Pompa piston aksial pamisah pamisahan saka seri YCY kanthi kompensasi meksa dirancang kanggo ndhistribusi lenga kanthi piring lenga lan rotating silinder. Amarga struktur keseimbangan hidrostatik antarane piring lenga lan silinder pam, supaya dibandhingake karo jinis pam, liyane, struktur prasaja, ukuran cilik, efisiensi dhuwur, umur urip luwih suwe, bobot cahya, kapasitas self-priming sing kuat. YCY Pompa piston aksial muatan pamisahan paling akeh ditrapake kanggo mesin hidrolik, industri forging, industri peleburan, teknik, pertambangan lan mesin liyane, lan sistem transmisi hidrolik liyane lan gampang dipertahankan, biasane mung ngganti kit pompa, kayata piston utawa lenga piring, perusahaan kita nawakake kabeh bagean pump minangka layanan sawise-sales.

YCY Series Pompa piston aksial perpindahan variabel, pamompa minyak perpindahan variabel hidrolik kompensasi tekanan tinggi, yang merupakan bentuk tekanan oleh pompa sendiri, kontrol otomatis. Minangka ditampilake ing ndhuwur aliran minyak dhuwur liwat saluran (a), (b), (c), ketik cangkang variabel Vena Inferior (d) saéngga liwat saluran (e) kanggo saluran (f) h). Nalika gaya spring langkung ageng tinimbang saluran (f), menyang piston servo piston daur ulang hidrolik ing cincin ngisor, banjur lenga sawise (h) menyang rongga (g), kanggo ningkatake piston variabel bergerak mudhun, aliran pompa tambah . Sabanjure, nalika tekanan piston hidrolik piston aksial ngatasi gaya spring, banjur piston servo mlebu lan mblokir akses (h), supaya (g) ruang minyak kanthi (i) relief, wektu pompa aliran pompa beralih kasebut mudhun .

Kode Pemundutan Lan Data Variabel Pemindahan Axial Piston Pump YCY:
variable-displacement-axial-piston-pump-YCY-

Pemasangan Ukuran Saka Variabel Pamindahan Axial Piston Pump YCY:
variable-displacement-axial-piston-pump-YCY-dimensions

model

YCY14-1B

meksa

(MPa)

pamindahan

(ml / r)

Tingkat aliran

(L / min)

Daya transmisi maksimal (Kw)

Maximum theoretical torque (N*m)

1000 (r / min)

1500 (r / min)

1000 (r / min)

10

31.5

10

10

15

5.7

54.6

25

31.5

25

25

37.5

14.1

134.9

40

31.5

40

40

60

22.6

201.5

63

31.5

63

63

94.5

35.8

339.9

80

31.5

80

80

120

46.6

405.1

160

31.5

160

160

240

92.2

880.3

250

31.5

250

250

375

133.2

1272.4

400

31.5

400

400

-

199.5

19

Cathetan: rupo pamindahan sumbu pump piston YCY kita ana ing serius: 10YCY14-1B, 25YCY14-1B, 40YCY14-1B, 63YCY14-1B, 80YCY14-1B, 100YCY14-1B, 160YCY14-1B, 250YCY14-1B,
kesalahan:
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!